"Nem csoda, ha Andi kiégett" - Megszólalt Pásztor Anna Tóth Andi visszavonulásával kapcsolatban

Forrás: Sinco -
kiégés visszavonulás Tóth Andi Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi március elején jelentette be, hogy visszavonul és nem énekel többet. A döntését egy videóban adta követői tudtára, a téma pedig meglepően nagy vihart kavart a hazai zenészvilágban. Többen is megszólaltak, köztük Tóth Gabi, Szikora Robi és most Pásztor Anna is elmondta a véleményét.

Az Anna and the Barbies frontembere, Pásztor Anna a múlt vasárnapi #Bochkor adásában beszélt Tóth Andiról az ATV-n. Az énekesnő szerint a tehetségkutatóban feltűnt tehetségek – mint amilyen Andi vagy például Horányi Juli – szirmait idő előtt kibontották. Hamar ismertek lettek, rengeteg helyre hívták őket fellépni, és esélyük sem volt beletanulni ebbe a szakmába.

Pásztor Anna Forrás: Sinco

Pásztor Anna szerint Tóth Andi tehetségéhez nem fér kétség: "Eszméletlen jól énekel, botrányos és jól néz ki és jól táncol és jó a színpadi jelenléte és színésznő és minden... Tehát egy potenciális Beyoncé, aki megszületett és azonnal belebotlott az első tehetségkutatóba, ami szembejött vele" – idézte az énekesnő szavait a naphire.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.