HR Ablak Új szóvivőt nevezett ki a BMW

Új szóvivőt nevezett ki a BMW

autopro.hu/P.B. | 2023.03.29 17:21

Új szóvivőt nevezett ki a BMW

Fotó: BMW Group PressClub Global

Lena Wurzenberger személyében új szóvivőt nevezett ki a BMW. Az újságíró áprilistól tölti be a pozíciót a bajor prémium autógyártónál. Wurzenberger már eddig is ismert médiaszemélyiségnek számított Németországban.

Hirdetés

A BMW ismert arccal erősít a kommunikáció terén. Az Automobilwoche vállalati körökből megtudta, hogy a német „Bild” újságírója, Lena Wurzenberger veszi át a beszállítói hálózat és a fenntarthatósági részleg szóvivői posztját április 1-jétől. A hírt a BMW is megerősítette.

Wurzenberger ismert személyiségnek számít Németországban, ráadásul 2022 tavasza óta a bajor sztárcsapat, az FC Bayern München korábbi edzőjével, Julian Nagelsmannal él kapcsolatban.

Az újságíró a Bild bűnügyi részlegénél dolgozott legutóbb, de március közepén híre ment a felmondásának. Az Axel Springer berlini médiavállalat megerősítette Wurzenberger lemondását és sok sikert kívánt neki.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink