Két rendőr kimentett egy idős sofőrt, aki majdnem belefulladt egy tóba az Egyesült Államokban

Vágólapra másolva!
Két rendőr megmentett egy idős férfit és két kutyáját, miután a férfi autójával letért az úttestről és a tóba hajtott. A rendőrök a bejelentést követően azonnal kimentek a helyszínre és nagyon rövid időn belül profi módon kimentették a férfit. A rendőröket a gyors és szakszerű munkájukért nagy elismerésben részesítették - írja a Fox News.
Vágólapra másolva!

Kedden Orlando külvárosában, Longwoodban érkezett a rendőrségnek a bejelentés, hogy egy jármű letért az úttestről, és belehajtott egy tóba.

Két rendőr érkezett ki a helyszínre, és azonnal vízre szálltak. Az egyik rendőr elérte a vezetőoldali ajtót, és látta, hogy az idős férfi sofőr eszméleténél van, de nem reagál.

Egyikük egy üvegtörő szerszámmal törte ki a kocsi ablakát. Ezután ugyanezzel a szerszámmal - amely egy biztonsági övvágóval is fel volt szerelve - elvágta a biztonsági övet is, és kimentette a sofőrt az autóból.

Az idős sofőrt és két kutyáját három tűzoltó segített partra juttatni. A sofőrt kórházba szállították, és várhatóan teljesen felépül.

A város polgármestere elmondta, hogy a tűzoltók másodperceken belül reagáltak az esetre, és pontosan tudták, hogy mit és hogyan fognak csinálni.

Hihetetlen rövid időn belül megmentették a férfit és két kutyája életét.

Jövőre a városi bizottság ülésén elismerésben fogja részesíteni a megmentőket

- tette hozzá a polgármester.