Szerelmével üldözi egy rajongója Zámbó Krisztiánt: "Kezd bizarr lenni"

Frizbi TV -
rajongó szerelem Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztiánt szerelmével üldözi egy rajongója. Az énekes szerint kezd bizarrá válni a helyzet.

Miközben Zámbó Krisztián se veled, se nélküled kapcsolatban él Zsuzskával, addig egy rajongója rendíthetetlen szerelméről biztosítja az énekest, általában a közösségi oldalakon fejezi ki érzéseit, sokszor nyilvánosan. Nemrég Krisztián közzé is tett egy képernyőfotót a hölgy hozzászólásáról: "Nagyon szeretlek téged, drágám. Puszi, szia. Zámbó Krisztián szerelmem, édesem, szerelmem, nagyon szeretlek téged, drágám. Puszi, szia" - kezdődik az üzenet, ami hasonló sorokkal folytatódik. Azóta azonban már lekerült a képernyőfotó Krisztián oldaláról, ugyanis követői szerint nem szép dolog veccet űzni egy szerelmes nő vallomásából.

Zámbó Krisztiánt szerelmes üzenetekkel bombázza egy rajongója Frizbi TV

"Ez nem volt szép tőled, hogy ki is tetted a nagy nyilvánosság elé" - idéz a Bors egy kommentelőt, akivel többen egyetértettek.

"Már bocs, de semmi rosszat nem tettem, és non-stop ír ilyeneket az oldalamra: kezd bizarr lenni! Ő irkál a hivatalos oldalamra, ahol mindenki látja, akkor miről is beszélsz?" - Írta Krisztián, aki ennek ellenére levette a hozzászólásról készített fotót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.