Tóth Gabi egy durva átverést leplezett le és reagált a múlt heti botrányokra

Tóth Gabi elárulta, milyen következtetést von le abból, hogy a világ megbotránkozik rajta.

2023. március 29., 12:11

Szerző:

Tóth Gabi automatikusan eltűnő Instasztoriban hívta fel rajongói figyelmét egy átverésre. A közösségi oldalon ugyanis egy új oldallal jelentkezett Tóth Gabi, egy úgynevezett biztonsági mentés oldallal, ami általában arra szolgál, hogy ha az ember első számú fiókját feltörik, akkor legyen egy tartalék.

Nos ez az oldal azonban nem erre szolgál, hanem arra, hogy Tóth Gabi rajongóit átverjék. Az énekesnő ugyanis figyelmeztet: nem ő hozta létre ezt a fiókot.

„Ez egy kamu oldal! Nincs közöm hozzá! Üzeneteket küldenek a nevemben. Ne nyissátok meg! Ez valami csalás sajnos...”

– írja Tóth Gabi.

Az énekesnő legfrissebb posztjában az elmúlt egy hét botrányaira is reagál. Egyrészt azért kritizálták, mert a családi hitelfelvétel után azt találta mondani, hogy retteg, hogy a lavórban kell majd fürdeniük, másrészt azért is, mert kislánya betegségéről egy #hirdetés címkével ellátott promóposztban írt.

Nos, nyilván az erre jött, meglehetősen kemény reakciókra lehet válasz a következő pár sor:

„lekapcsolom a villanyt a fejemben, mécsest gyújtok a szívemben, fényeljen! Ha a világ botránkozik énrajtam, akkor tudom, jófelé visz az utam.”

Hát ha a kapott kritikák mennyiségéből tényleg azt a következtetést lehet levonni, hogy az ember jól csinálja, amit csinál, akkor Tóth Gabi valószínűleg Magyarország egyik legjobb úton járó celebje.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)