Kollányi Zsuzsi kamerák előtt beszélt a jövőjéről: lelkileg is fejlődni szeretne

tervek válás gyerekek jövő gyereknevelés Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március közepén derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint válik Kollányi Zsuzsi és férje. Az énekesnő és kedvese hét éven át voltak együtt, és közösen nevelték három gyermeküket.

Kollányi Zsuzsi a válásról szóló bejegyzésében arról írt, hogy "sok-sok dolog előzte meg" a döntésüket, és utólag visszatekintve több intő jel is utalhatott arra, hogy bajban van a házasságuk. Az énekesnő egyik legutóbbi dalának szövege, a nők helyzetét és a tabutémákat feldolgozó, tervezett internetes videósorozata is előrevetíthette, hogy valami nincs rendben.

A háromgyermekes édesanya azonban most minden erejével azon dolgozik majd, hogy az elkövetkező egy évben újra felépítse magát. Szeretne lelkileg is fejlődni, és a Mokka vendégeként nemrég elmondta, hogy kap jeleket is, hogy érdemes lenne a hittel is foglalkoznia, de nem csak ez tartja benne a lelket.

– idézi a Blikk az énekesnőt, aki elmondta, hogy arra törekszik, hogy a lehető legjobb édesanya és legjobb "én" legyen, hogy fel tudjon fejlődni gyermekei tisztaságához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.