Édesanyja haláláról vallott Görbe Nóra: "Megmagyarázhatatlan módon láttam rajta valamit"

Forrás: Hot! Magazin -
halál anya Görbe Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görbe Nóra februárban vesztette el édesanyját, akivel annak haláláig nagyon sok időt töltöttek együtt. A színésznő elárulta, hogyan értesült a lesújtó hírről. 

Görbe Nóra - aki évekkel ezelőtt vesztette el imádott férjét - nagyon közeli kapcsolatot ápolt édesanyjával. A mama egy biztonságot nyújtó intézményben élt, de amikor csak tehették, együtt töltötték az idejüket, sok közös programot csináltak. Egészen addig, amíg el nem érkezett 2023. február 25-e, akkor ugyanis lesújtó hírt kapott a színésznő.

Édesanyja haláláról vallott Görbe Nóra Forrás: Hot! Magazin

"Előző nap étteremben voltunk, kávéztunk. Édesanyám 85 éves kora ellenére nagyon érdeklődő volt, rengeteget olvasott, nyitott elmével és nagyfokú életkedvvel élt. Aznap, amikor hazavittem, ahogy kiszállt az autóból, és visszanézett, megmagyarázhatatlan módon láttam rajta valamit. Este még beszéltünk, reggel azonban üzentek az intézményből, ahol lakott, hogy hívjam a központi nővérhívót. Korábban soha nem kaptam ilyen üzenetet; azonnal tudtam, mi történt" - mondta Görbe Nóra a szerdán megjelenő hot! magazinban, melyben további részleteket árul el édesanyjával való kapcsolatáról.

Görbe Nóra és édesanyja Forrás: Hot! Magazin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.