13 °C Budapest
Budapest, Hungary - February 28, 2021: MAV Hungarian Railways passenger train with Stadler FLIRT 415 039 multiple unit trainset arrival at Budapest Kelenfold railway train station.

Sztrájkol a MÁV-applikáció: nem működik a jegyvásárlás az alkalmazásban, ez történik az elveszett összegekkel

MTI
2023. március 29. 10:13

A MÁV applikációban átmetileg nem lehet jegyet váltani - közölte a Mávinform szerda délelőtt a Facebook-oldalán. Azt írták, a vasúti menetjegyeket a pénztárakban, a vonatok fedélzetén, a jegykiadó automatáknál, valamint az Elvirán vásárolhatják meg az utazók. Az alkalmazás hibának kijavításán már dolgoznak.

A szokottnál tovább, akár 20-30 percig is eltarthat, amíg a jegy megérkezik a vásárlóhoz. Mivel utazás csak érvényes jegy birtokában lehetséges, a Máv azt kéri, utazás előtt mindenki ellenőrizze az új Elvirában vagy az applikációban, hogy jegyét megkapta-e. A nem regisztrált felhasználóként vásárlóktól a bejövő leveleket, beleértve a levélszemét mappát kérik ellenőrizni.

Ha a fizetési folyamat félbeszakad, a levont összeget 24 óra elteltével visszatérítik a fizetéshez használt bankszámlára. Ezzel kapcsolatos problémát az informacio@mav-start.hu címen lehet jelezni.

Frissítés! A MÁV applikációban ismét lehet jegyet váltani - közölte a Máv Zrt. szerdán délelőtt. A Mávinform korábban az alkalmazás hibáját jelezte, és arra hívta fel a figyelmet a Facebook-oldalán, hogy ha a fizetési folyamat félbeszakad, a levont összeget 24 óra elteltével visszatérítik a fizetéshez használt bankszámlára. Ha ezzel kapcsolatban probléma adódna, azt az informacio@mav-start.hu címen lehet jelezni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm