MÁV applikáció MÁV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MÁV applikációban átmenetileg nem lehet jegyet váltani - közölte a Mávinform szerda délelőtt a Facebook-oldalán.

Azt írták, a vasúti menetjegyeket a pénztárakban, a vonatok fedélzetén, a jegykiadó automatáknál, valamint az Elvirán vásárolhatják meg az utazók. Az alkalmazás hibájának kijavításán már dolgoznak.

Forrás: MÁV

A szokottnál tovább, akár 20-30 percig is eltarthat, amíg a jegy megérkezik a vásárlóhoz. Mivel utazás csak érvényes jegy birtokában lehetséges, a Máv azt kéri, utazás előtt mindenki ellenőrizze az új Elvirában vagy az applikációban, hogy a jegyét megkapta-e. A nem regisztrált felhasználóként vásárlóktól a bejövő leveleket, beleértve a levélszemét mappát kérik ellenőrizni.

Ha a fizetési folyamat félbeszakad, a levont összeget 24 óra elteltével visszatérítik a fizetéshez használt bankszámlára. Ezzel kapcsolatos problémát az informacio@mav-start.hu címen lehet jelezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.