A világ legszexibb autóversenyzője folyamatosan feszegeti a határokat

Lindsay Brewernek elképesztő alakja van
Vágólapra másolva!
Az USF Pro 2000-ben versenyező Lindsay Brewer minden bizonnyal a világ legszexibb pilótája. Az amerikai versenyző imádja a Forma-1-et, és rendkívül tiszteli Romain Grosjeant.

Lindsay Brewer 11 évesen egy gokartos születésnapi partin fedezte fel a motorsport iránti szerelmét. A 25 éves pilóta hatalmas rajongótáborral rendelkezik, emellett pedig üzleti diplomát szerzett.

Brewer csak az Instagramon 2,1 millió követővel büszkélkedhet, ami részben annak köszönhető, hogy előszeretettel pózol bikiniben.

Lindsay Brewernek elképesztő alakja van Forrás: lindsaymariebrewer@instagram

Az amerikai pilóta gyakron oszt meg képeket a pályán töltött kalandjairól, a rajongókat pedig folyamatosan tájékoztatja a versenyeiről.

– mondta Brewer a Racers Behind The Helmetnek.

„Minden platformon, ahol jelen vagyok, valahol 3,5 millióan követnek, és igyekszem ezt arra használni, hogy pozitívumot és inspirációt adjak azoknak, akiknek fontos, hogy kövessék, amit csinálok.

Profi sportolóként szenvedélyesen szeretem ezt a sportot, és remélem, hogy a követésem csak még több embert fog arra ösztönözni, hogy szintén szenvedélyesen szeressék ezt a sportot"

Lindsay Brewer minden bizonnyal a világ legszexibb pilótája Forrás: lindsaymariebrewer@instagram

Brewer a motorsporton belüli példaképeiről is beszélt, és nem meglepő módon a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton az egyik kedvence.

Arra a kérdésre, hogy kik a példaképei, Brewer így válaszolt: „Azt mondanám, Lewis Hamilton és Andrettiék.

Az Indycar és az F1-es paddock egy része mellett nőttem fel vezetés közben, és nagyszerű látni azokat az embereket, akikkel együtt gokartoztam, akik eljutottak oda, ahol most vannak" – tette hozzá az amerikai pilóta.