Kiderült, mit jelent Kulcsár Edina és G.w.M kislányának neve: ilyen személyiség lesz

Forrás: Kulcsár Edina/G.w.M -
név kislány G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja derült fény arra, milyen nevet kap Kulcsár Edina és G.w.M kislánya: Amara lesz. Egy számmisztikus elárulta, mit is jelent ez a név pontosan.

Kulcsár Edina és G.w.M nemrég bejelentették, hogy milyen nevet választottak kislányuknak. Elárulta, arra törekedtek, hogy ne mindennapi legyen, de a számmisztikai elemzés is fontos szempont volt számukra. "Az ő neve is a 7-es számot képviseli, amit az apukája neve is. Márkra egy az egyben igaz a leírás, és nagyon örülnék, ha a kislányunk is olyan lenne, mint ő" - árulta el a többi között Edina, egy számmisztikus pedig tovább elemezte a kislány nevének jelentését és erejét.

Kulcsár Edina és G.w.M kislánya erős személyiség lesz Forrás: Kulcsár Edina/G.w.M

"A családnévnek és keresztnévnek is saját energiája van. A Pitagoraszi ábécé alapján kiszámolható a név betűinek számértéke. Amara esetében végül valóban a 7-es szám jön ki, ami a Szaturnusz bolygót képviseli. Szellemi szám, céltudatos személyiségre vall. Fontos kiemelni, hogy a teljes nevében rendkívül sok, összesen öt darab A betű szerepel, ami az 1-es értékű, a Nap száma. Ez a szám az egót, az önbizalmat jelöli. Ebből öt is van, így leszögezhető, hogy erős személyiség lesz a kislány!

Amara nevének számértéke továbbá nagy akaraterőre és jelentős kreativitásra is utal. Varga Márk nevének számértéke is erről árulkodik. Ő nagyon fiatalon ért el jelentős zenei, tehát kreatív sikereket, mondhatni, hamar beteljesítette, amire a neve predesztinálta" - árulta el a Borsnak a szakértő, Kiss Zoltán Zéro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.