Veszélyben a Backstreet Boys énekesének házassága? Különköltöztek a feleségével

házasság Rochelle DeAnna McLean szünet AJ McLean A.J. McLean Backstreet Boys
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás fiúbanda tagja, AJ McLean és kedvese azon dolgoznak, hogy megmentsék több mint egy évtizede tartó házasságukat.

A válás egyelőre nem került terítékre, és a pár szeretné is elkerülni, hogy eljussanak a bontóperig. AJ McLean és kedvese, Rochelle DeAnne McLean hat évnyi ismerkedés után 2011-ben mondta ki a boldogító igent a Beverly Hills Hotelben. A ceremónián jelen voltak a Backstreet Boys tagjai is.

A kapcsolatukból két kislány született, így az ő érdekükben is azon dolgoznak a szülők, hogy megmentsék a házasságot, hogy a család egyben maradhasson – tudta meg a TMZ.

"A házasság egy nehéz dolog, de megéri! Közösen úgy döntöttünk, hogy egy időre különválunk, hogy magunkon és a házasságunkon dolgozhassunk, hogy egy erősebb jövőt építhessünk. A tervünk az, hogy visszatérünk egymáshoz és továbbra is ápoljuk egymás és a családunk iránti szeretetünket" – mondta a pár az amerikai portálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.