Tripla jubileumot ünnepel Leslie Mandoki

11 Leslie Mandoki
Vágólapra másolva!
Tripla jubileumot ünnepel együtt Leslie Mandoki és a Volkswagen csoport: Leslie Mandoki stúdiója 40 éves, a Mandoki Soulmates 30 éves, és 20 éves együttműködési évfordulót is ünnepelnek a Audi&Volkswagen Grouppal. Az Auto Bild, Európa legnagyobb autós magazinja kiemelte Leslie Mandoki zeneszerző kivételes tehetségét, amely már 20 éve erősíti az autóipar és a zenei világ közötti művészeti kapcsolatot és innovációt.
Vágólapra másolva!

Leslie Mandoki, a magyar származású világhírű zeneszerző és producer, Európa legnagyobb autós magazinjától, az Auto Bildtől figyelemre méltó elismerésben részesült az Audi&Volkswagen AG zenei igazgatójaként eltöltött 20 éves évfordulójuk alkalmából.

Az Auto Bild kiemeli a művészi sokoldalúságát és zenei kreativitását, amivel hozzájárult az Audi és Volkswagen márkák emocionális imázs kialakításához.

Leslie Mandoki 2003-ban csatlakozott az Audi & Volkswagen Grouphoz, és azóta is folyamatosan azon dolgozik, hogy a zene és az autóipar közötti kapcsolatot szorosabbá tegye. Tevékenysége olyan területeket is felölel, mint a filmzenék, az autó-show-k, a nagy világbemutatók világsztárokkal és az elektromobilitás hangzási esztétikájának megteremtése.

Évente több mint 280 reklám-, rövidfilmet, zenét komponált, valamint megtervezte és előadta az Audi és a Volkswagen óriási show-jait a világ számos pontján, mint például Shanghaiban, Pekingben, New Yorkban, Detroitban, São Paulóban, Los Angelesben, Párizsban, Genfben, Frankfurtban és más világvárosokban.

Leslie Mandoki Forrás: Leslie Mandoki

Itthon kevesen tudják, hogy Leslie zenés-autós kapcsolata több mint 22 éve indult, amikor Lionel Richie-nek készített zenei hangzást az SL Mercedes autókhoz. Mostanra már ő a felelős komponista és hangzásdizájner az Audi Wellcome musicért és az összes Volkswagen elektromos autóban megtalálható (külső- belső) hangzásáért.

-nyilatkozta Leslie Mandoki.

Amikor az Audinak írtam a 100. születésnapjára egy szimfóniát, odajött hozzám Karl-Heinz Rummenigge... (pont Wolfgang Porsche barátom mellett ültem), hogy gratuláljon, és azonnal fel is kért, hogy írjam meg az FC Bayern himnuszait, de ez már egy másik történet - mondta.

Leslie Mandoki egyedülálló látásmóddal rendelkezik arra vonatkozóan is, hogy hogyan lehet az autóiparban az élményt a zenével kombinálni.