Tésztás egytál

Hozzávalók:

  • 2 csomag KOMETA ÚTRAVALÓ FOKHAGYMÁS SZELET
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 sárga kaliforniai paprika
  • 1 kápia paprika
  • 20 dkg száraz tészta
  • 2 tk szárított snidling
  • 3 dl víz
  • 3 dl tej
  • 12 dkg reszelt sajt
  • Ízlés szerint só, őrölt fehérbors

Elkészítés:

A fokhagymás szeletet felcsíkozom, tetszőleges zsiradékon lepirítom, hozzáadom a finomra vágott vöröshagymát, az apró kockára vágott paprikákat, pár percet együtt pirítom majd mehet bele a száraztészta, a fűszerek, felöntöm a tejjel és vízzel és fedő alatt puhára főzöm.

A főzési idő alatt néhányszor átkeverem.

Amikor a tészta megfőtt, megszórom a reszelt sajttal, összeforgatom, hogy a sajt megolvadjon.

Ízlés szerint frissen aprított petrezselyemzölddel megszórva kínálom.

 

Elkészítési idő: 30 perc