Papírdobozzal dobálta meg az eladót, mert kifogásolta a korábban vásárolt termék minőségét

A homokbödögei kisbolt alkalmazottja nem sérült meg, a garázda nőt előállították. 

2023. március 27., 16:01

Szerző:

A rendőrséget 2023. március 26-án délután értesítette egy homokbödögei kisbolt alkalmazottja arról, hogy nem sokkal azelőtt megjelent az üzletben egy nő, aki kiabálni kezdett egy korábban vásárolt termék rossz minősége miatt, írja a police.hu

A kifogásolt áru olyan indulatot váltott ki az elkövetőből, hogy leverte a földre a pulton található két papírdobozt, majd az egyiket az eladó arcának dobta. Ezután a pénztárgépnek esett neki, azt is a padlóra lökte. 

A sértettnek megúszta sérülés nélkül és a pénztárgép sem rongálódott. A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak. Másnap a 32 éves hajmáskéri nőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, melynek alkalmával beismerő vallomást tett.

A Pápai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást vele szemben.

(Kiemelt képünk forrása: police.hu)

 
 
 

Tegnap 16:08

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.